Vriend worden van de Witte Kerk

Onmisbaar in het dorpsgezicht van Heiloo. Dat is de Witte Kerk. Met haar deuren gericht op ’t Loo en het winkelend publiek is de Witte Kerk beeldbepalend. Om de Witte Kerk te behouden hebben we je steun hard nodig! Word daarom Vriend van de Witte Kerk.

Onderhoud en renovatie

Jaarlijks is er veel geld nodig voor onderhoud en renovatie. De Witte Kerk is een rijksmonument en werkzaamheden moeten volgens strenge normen worden uitgevoerd.

Ja, ik word Vriend van de Witte Kerk

Vind je ook dat de Witte Kerk beeldbepalend is voor Heiloo en dat dat zo moet blijven? Steun dan de Stichting Monument Witte Kerk Heiloo met een jaarlijkse donatie. Je bijdrage (minimaal € 15,00) is meer dan welkom op bankrekeningnummer NL 63 RABO 0101 2961 18 t.n.v. Stichting Monument Witte Kerk.

Met je bijdrage:

• Onderhouden en renoveren wij de Witte Kerk en de inventaris van de kerk.
  • Zorgen wij voor openstelling van de kerk voor iedereen.
  • Bieden wij een gevarieerd aanbod
  • Kunnen wij de kerk aanpassen aan de eisen van deze tijd

Word je ook Vriend van de Witte Kerk?

–             Dan is er jaarlijks voor jou en andere Vrienden een leuk evenement.

–             Ontvang je informatie over renovatie en verbouwplannen.

–             Informeren wij je over het programma met evenementen, concerten en tentoonstellingen.

De Witte Kerk heeft de ANBI-status. Ook donaties en schenkingen dragen bij aan het behoud van de Witte Kerk in Heiloo.