Witte Kerk

Monument

Verhuur

Evenementen

21 juni 2024 om 20.00 uur

Natuurlijke harmonieën vullen deze avond de historische Witte Kerk, tijdens de betoverende avond van de zonnewende. Om 20.00 uur begint een ontspannend klankconcert. Laat je meeslepen door de rustgevende klanken van klankschalen en handpan, terwijl je de drukte van het dagelijkse leven achter je laat. 

Dit bijzondere concert wordt gegeven door Saskia Bos, een gepassioneerde klankhealer en transformatiecoach, bekend om haar vermogen om rust, heling en aarding te brengen door middel van muziek en klank. Met haar diepgaande ervaring in het begeleiden van mensen naar innerlijke harmonie, belooft deze avond een moment van diepe ontspanning en verbondenheid met jezelf. 

Na het concert word je uitgenodigd om de verstilling mee te nemen op een wandeling naar het ‘Ronde O’ in het bos, waar je kunt genieten van de kalmerende kracht van de natuur en in het bijzonder de ondergaande zon. De zon die op deze avond precies tegenover huize Nijenburg achter de horizon verdwijnt. De zonnewende markeert het keerpunt van het jaar, waarop de zon haar hoogste punt bereikt en de dagen het langst zijn. Het moment symboliseert de overgang naar de zomer en wordt vaak gevierd als een kans op vernieuwing en groei. 

Ervaar de sereniteit en vernieuwing te midden van de historische charme van de Witte Kerk liggend op je eigen matje, zittend op je eigen meditatie kussen of zittend in een stoel. Kom en vier de magie van de zomerzonnewende met elkaar, en laat jezelf onderdompelen in een avond van rust en verbondenheid. 

De investering in deze bijzondere ervaring is slechts € 15,- inclusief drankje in de Witte Kerk.  

Aanmelden kan via www.saskia-bos.nl (onder ‘Evenementen’)