Witte Kerk

Monument

Verhuur

Evenementen

22 JANUARI 2025

Deze vraag is koren op de molen van de bekende topkok Gerard Walters. Verhalen met een mix van humor, interessante anekdotes en belangrijke thema’s zoals ambachtelijk, onderwijs, heerlijk gezond eten, regionale producten en culinaire weetjes. Zoals we van deze topkok Gerard gewend zijn wordt het publiek culinair verwend met heerlijke Franse mondvermaakjes. 

Zoals zoveel prachtige en succesvolle verhalen begon Gerard Walters als glazenwasser in sterrenrestaurant de Deijselhof (helaas afgebrand). Daarna een lange en leerzame weg naar zijn eigen restaurant Akkers. Zijn kunde en ervaring werd beloond met een Bib Gourmand in de Michelin- en 1 Toque in de Gault Millaugids. Laat u meenemen in de culinaire wereld van nu, actueel, duurzaam, heerlijk en gezond!

Muzikale omlijsting door het duo Kluts en Kwijt.

Marktlunchevenement 12.00-13.00 uur
Entree 5,- inclusief soep. Reserveren noodzakelijk via kunstgetij.nl