Combattimento

SCWK Combattimento met Frizzante

Combattimento speelt muziek uit de barokperiode. Bekende en onbekende werken uit de 17e- en 18e-eeuwse barokmuziek vormen de kern van hun repertoire en dan vooral de stijlen waarin fantasie en beweging een grote rol spelen. Ze kijken door een moderne bril naar barokmuziek en doen dan nieuwe ontdekkingen. Dat is vooral een experimentele aangelegenheid die tijdens de repetities vorm krijgt. Ze verkennen de grenzen van barokke extravagantie en spektakel; het resultaat: spannende en energieke concerten waarmee ze u verrassen.

Frizzante vormt een vaste waarde in de seizoenen van Combattimento: een programma vol bruisende Italiaanse barokmuziek uit het rijke en gevarieerde 18e-eeuwse repertoire van zowel Vivaldi, Dall’Abaco, Galuppi en Scarlatti.

19 juni; aanvang: 15.00 uur.
Toegang: € 18; jongeren € 8.
Reserveren verplicht via www.concertenwittekerk.nl, per mail info@concertenwittekerk.nl of per telefoon 06 45184525.

In samenwerking met Stichting Cultuurbevordering Heiloo