Op zondag 23 juni verzorgen de Byzantijnse koren Bjerjozka uit Alkmaar en Indrik uit Hoorn een matineeconcert in De Witte Kerk te Heiloo. Onder leiding van Sergé Latychev brengen de koren Russische liturgische- en volksliederen ten gehore.

Bjerjozka en Indrik brengen een afwisselend en gevarieerd programma. In de prachtige Witte Kerk kunnen de liturgische gezangen natuurlijk niet ontbreken en er worden werken gezongen van o.a. Bortnjanski, Hilarion en Gretsjaninov.

In het tweede deel van het concert komen er volksliederen van bekende Russische componisten aan de orde. Roza Kaibova, woonachtig in Heiloo, zingt een prachtig en bekend volkslied en ook andere koorleden zullen van zich laten horen!
Het geheel staat onder leiding van onze inspirerende dirigent én Heilooenaar Sergé Latychev!

Kerk open: 14:30 uur
Aanvang: 15:00 uur
Toegang: € 10,-  (kinderen gratis)

Meer informatie: www.indrik.nl en www.bjerjozka.nl