Witte Kerk

Monument

Verhuur

Evenementen

26 juni 2024

Met KLEIN ORKEST van de Bergens Harmonie

KLEIN ORKEST sluit hun seizoen af met een betoverend lunchconcert. Onder leiding van dirigent Saskia Bos hebben zij een opmerkelijke groei doorgemaakt sinds Saskia het stokje overnam in november. Wat begon met 6 leden is nu uitgegroeid tot een levendig orkest van zo’n 20 tal gepassioneerde muzikanten, die elke donderdagmiddag samenkomen in hun harmoniegebouw. 

Het orkest omvat een diverse mix van ervaren harmonie-veteranen, enthousiastelingen die opnieuw de vreugde van het muziekmaken ontdekken en beginners die nog maar net hun muzikale reis zijn begonnen. Deze variatie creëert een inspirerende sfeer waarin nieuwkomers kunnen leren van de ervaring van de veteranen, terwijl iedereen geniet in een ontspannen en ondersteunende omgeving. 

In de betoverende ambiance van de Witte Kerk, waar muziek echt tot zijn recht komt, nemen zij u mee op een boeiende reis door originele harmonie-, musical- en klassieke muziekstukken. Bereidt u voor op een veelzijdig concert waarbij zij vanuit het pittoreske Volendam met u reizen naar de majestueuze bergen van Oostenrijk, om uiteindelijk te eindigen in het romantische Parijs. 

Of u nu een liefhebber bent van harmoniemuziek, musicals, klassieke melodieën of gewoonweg van mooie muziek houdt, dit concert heeft voor ieder wat wils.

Aanvang 12.00 uur

Toegang: gratis