Het laatste concert in de serie Kaarslichtconcerten is van de folkband Unicorn. Een optreden van Unicorn is vrolijk, ontroerend, komisch en soms magistraal. Opzwepende Keltische folk en swing, met uitstapjes naar Klezmer en Bluegrass.

De band bestaat uit rasmuzikanten: accordeonist Martien Tijburg en gitarist John Kuiper vormen al ruim twintig jaar het kloppend hart van Unicorn. Zangeres Betty Borstlap en violiste Martine Nijenhuis kleuren de Ierse en Schotse traditionals op eigen wijze in en stappen net zo makkelijk over naar Bluegrass of Jiddische muziek.

Unicorn is een bekende naam in de folkwereld en behoort tot de top van wat Nederland aan folkmuziek te bieden heeft. Ook internationaal is de band een veel gevraagde act op zomerfestivals.

Aanvang: 20.00 uur.

Info & reserveren: mail naar kaartverkoop@kunstgetij.nl of bel 06 38149037. Kaarten ook aan de zaal zolang de voorraad strekt en bij boekhandel Bruna in Heiloo.